Γραμμή Παραγωγής

Μπορούμε να παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες διαδικασίας όπως κάμψη, συγκόλληση. θερμική επεξεργασία. Με γρήγορο και σύντομο χρόνο παράδοσης στην προετοιμασία του υλικού, η υπηρεσία προϊόντων λογότυπου / σήματος / συσκευασίας είναι διαθέσιμη για εμάς.Γνωστός κατασκευαστής στην Κίνα, με την καλύτερη ποιότητα στο ODM / OEM.

 

  • Σύστημα ποιότητας - Απογραφή πρώτων υλών του συστήματος ISO
  • Εμπειρία στον κλάδο - περισσότερα από 15 χρόνια στη ναυτιλία εμπορευμάτων
  • Σύστημα διαχείρισης - Εσωτερικό σύστημα ελέγχου ποιότητας λογισμικού

Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Η επιχείρηση μπορεί να παρέχει στους χρήστες τις διάφορες ειδικές προδιαγραφές, ειδικά υλικά σχεδιαγράμματα, στρογγυλές υπηρεσίες χάλυβα, γρήγορη παράδοση, χαμηλή τιμή, άριστη ποιότητα, και με τα αρχικά υλικά βιβλία ή τα αντίγραφα, επιχείρηση ως συνήθως στις διακοπές, η επιχείρηση στηρίζεται σε ποικίλες πλήρεις προδιαγραφές. Η ποικιλία, η τέλεια εξασφάλιση ποιότητας, η λογική τιμή, και η υψηλής ποιότητας υπηρεσία αναγνωρίζονται συνεχώς και εμπιστεύονται από τους νέους και παλαιούς χρήστες και τους ανθρώπους στη βιομηχανία. Τολμηρός, θα επιθυμούσα να εκφράσω βαθύ μου χάρι στους παλαιούς και νέους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις που μας έχουν υποστηρίξει κατά τη διάρκεια των ετών, και ελπίζουν ότι η μελλοντική συνεργασία μας θα είναι πιό ευχάριστη!

Ε & Α

Έχουμε ένα καθορισμένο παράγοντας κέντρο, τέμνουσες μηχανές, τέμνουσες μηχανές λέιζερ, punching μηχανή, προβολή ύδατος που η τέμνουσα μηχανή, γυαλίζοντας μηχανή, μηχανές κουρέματος πιάτων, σύρει τους πάγκους. Έχουμε περάσει τη «πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, και την πιστοποίηση CE της ΕΕ». Ο στόχος μας είναι να παραγάγουμε το πιάτο χάλυβα καλής ποιότητας και το φύλλο χάλυβα με όλο το υλικό που είναι σύμφωνα με το πιστοποιητικό EN10204-3.1 και υποστηρίζουμε SGS, δοκιμή τρίτων του BV.

Αφήστε ένα μήνυμα