Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd

Καλή επιχείρηση με την επαγγελματική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα. Παραδοθείς εγκαίρως. Ο εμπιστευμένος συνεργάτης μας για τους σωλήνες χάλυβα κραμάτων.

—— Brent

Το P91 και το P22 που παρέχονται από τη ΝΈΑ ΔΎΝΑΜΗ ικανοποιούν πλήρως την απαίτηση του προγράμματός μας στη Βραζιλία. Αγαθό στην εργασία με τη ΝΕΑ ομάδα ΔΥΝΑΜΗΣ.

—— Nicolas

Είμαι Online Chat Now

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd

1
Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd
Χωρίς συγκόλληση σωλήνας χάλυβα κραμάτων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Από το 2006, η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ έχει συμμετεχθεί στα άνευ ραφής προϊόντα σωλήνων χάλυβα υψηλών σημείων όπως οι θερμικοί σωλήνες δύναμης, οι σωλήνες πυρηνικής ενέργειας, οι σωλήνες πετροχημικών & εγκαταστάσεων καθαρισμού, mechanicl οι σωλήνες, οι σωλήνες πετρελαίου & αερίου, και οι σωλήνες κυλίνδρων αερίου. Η επιχείρηση έχει το πλήρες σύστημα QA και τις διάφορες μεθόδους επιθεώρησης. Η νέα δύναμη έχει αυξηθεί σε έναν κύριο προμηθευτή σωλήνων μεγάλων διαμέτρων άνευ ραφής με τη σειρά 8 παραγωγής «- 56» στο OD και το πάχος τοίχων από 9.53mm μέχρι 140mm.

Η παραγωγή καλύπτει πολλές βιομηχανίες όπως η θερμική δύναμη, το πετροχημικό & οι εγκαταστάσεις καθαρισμού, ο λέβητας, μηχανικός, το πετρέλαιο & το αέριο, ο άνθρακας και η ναυπηγική. Η επιχείρηση είναι η εσωτερική μοναδική ιδιωτική επιχείρηση τεχνολογίας που έχει την πληρέστερη ποικιλία των χωρίς συγκόλληση σωλήνων χάλυβα.

Πάντα πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας συσχετίζεται άμεσα με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την επαγγελματική υπηρεσία μας.

Οι ΝΕΟΙ πελάτες ΔΥΝΑΜΗΣ διανέμονται ευρέως σε όλο τον κόσμο, όπως η Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική.

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ - ο εμπιστευμένος και μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας για τις λύσεις σωληνώσεων, που παρέχουν τις καινοτόμες λύσεις, τα ποιοτικά υλικά και την έγκαιρη παράδοση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jenny.Zhang

Τηλ.:: 0086-18966886368

Φαξ: 86-29-81121337

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)