Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Καλή επιχείρηση με την επαγγελματική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα. Παραδοθείς εγκαίρως. Ο εμπιστευμένος συνεργάτης μας για τους σωλήνες χάλυβα κραμάτων.

—— Brent

Το P91 και το P22 που παρέχονται από τη ΝΈΑ ΔΎΝΑΜΗ ικανοποιούν πλήρως την απαίτηση του προγράμματός μας στη Βραζιλία. Αγαθό στην εργασία με τη ΝΕΑ ομάδα ΔΥΝΑΜΗΣ.

—— Nicolas

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Φυσικό & χημικό εργαστήριο δοκιμής

 

Το φυσικό & χημικό κέντρο δοκιμής έχει τους παγκόσμιας ποιότητας σύγχρονους εξοπλισμούς δοκιμής. Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τα υλικά περιεκτικά στις φυσικές και χημικές ιδιότητες, και να υποστηρίσουμε σθεναρά επιστημονική και τεχνολογική για την παραγωγή και τη επιστημονική έρευνα.

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 0  

                                                         

 

Εξοπλισμός NDE

Από το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας από πάνω προς τα κάτω, περιστρεφόμενος το σωλήνα και τη συσκευή ανίχνευσης που χρησιμοποιούν την πολλαπλάσια διεπαφή ακολουθώντας συστημάτων, ελάτε σε επαφή με σταθερός και αξιόπιστος. Στο μεγάλης διαμέτρου σωλήνα από την κάθετη, οριζόντια και μέτρηση πάχους για να πραγματοποιήσει την περιεκτική δοκιμή, ποιότητα των προϊόντων βελτιωμένη πολύ.

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 1Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 2

Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 3Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an New Force Energy Engineering Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jenny.Zhang

Τηλ.:: 0086-18966886368

Φαξ: 86-29-81121337

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)