Πώς ο χάλυβας κραμάτων γίνεται;

July 22, 2022
τελευταία εταιρεία περί Πώς ο χάλυβας κραμάτων γίνεται;

Τα χαρακτηριστικά του χάλυβα κραμάτων

 

Ο χάλυβας κραμάτων είναι ένα μίγμα σιδηρομεταλλεύματος, χρωμίου, πυριτίου, νικελίου, άνθρακα και μαγγάνιου, και είναι ένα από τα πιό ευπροσάρμοστα μέταλλα γύρω. Υπάρχουν 57 τύποι χαλύβων κραμάτων, κάθε ένας με τις ιδιότητες βασισμένες στο ποσό ποσοστού κάθε στοιχείου που αναμιγνύεται στο κράμα.

 

Από τη δεκαετία του '60, οι ηλεκτρικοί φούρνοι και οι με βασικό οξυγόνο φούρνοι είναι οι τυποποιημένες μορφές βιομηχανικής παραγωγής χάλυβα κραμάτων, ενώ άλλες μέθοδοι έχουν γίνει ξεπερασμένες. Η τεχνολογία της παραγωγής χάλυβα και η ποιότητα της παραγωγής έχουν προωθήσει, αλλά τα πραγματικά βήματα στην κατασκευή του χάλυβα κραμάτων δεν έχουν αλλάξει και είναι μάλλον απλά να καταλάβουν.

 

Διαδικασία παραγωγής

 

Λειώστε τα κράματα βάσεων σε έναν ηλεκτρικό φούρνο σε 3.000 βαθμούς Fahrenheit για 8 έως 12 ώρες. Κατόπιν ανοπτήστε το λειωμένο χάλυβα με γρήγορα να δροσίσει και να θερμάνει τον σε μια ελεγχόμενη ακολουθία. Θερμότητα σε 1.000 βαθμούς Fahrenheit για τέσσερις ώρες και έπειτα δροσερός σε 35 βαθμούς Fahrenheit με το νερό για δύο ώρες. Η ανόπτηση μειώνει τις ακαθαρσίες στο λειωμένο χάλυβα και βελτιώνει τη σύνδεση μεταξύ των στοιχείων βάσεων. Αφήστε το χάλυβα δροσερό στον αέρα για τέσσερις ώρες.


Βυθίστε το χάλυβα σε ένα λουτρό του υδροφθορικού οξέος. Η εμβύθιση αφαιρεί τη συγκέντρωση της κλίμακας μύλων που προκαλείται με την ανόπτηση. Η κλίμακα μύλων είναι ένα οξείδιο σιδήρου που ξεφλουδίζει από την επιφάνεια του καυτού χάλυβα όταν είναι αερόψυκτο. Ανοπτήστε και αφαιρέστε τα άλατα το χάλυβα ακόμα μια φορά. Κατόπιν θερμάνετε το χάλυβα έτσι είναι λειωμένος πάλι, σε 3.000 βαθμούς Fahrenheit για οκτώ ώρες.


Χύστε το λειωμένο ατελή χάλυβα στα απορρίμματα, τις ανθίσεις, τα καταλύματα και τις πλάκες. Οι ανθίσεις είναι μακριοί ορθογώνιοι φραγμοί τα καταλύματα είναι στρογγυλά ή τετραγωνικά πλινθώματα και οι πλάκες είναι μακριά, παχιά φύλλα. Πετάξτε τις ανθίσεις, τα καταλύματα και τις πλάκες με την έκχυση τους στις φόρμες και επιτρέψτε σε τις για να δροσίσετε για τέσσερις ώρες. Περαιτέρω δροσίστε τις ανθίσεις, τα καταλύματα και τις πλάκες χάλυβα σε 200 βαθμούς Fahrenheit με την επιτάχυνση τους κατά μήκος μιας γρήγορης ζώνης μεταφορέων. Εναλλαγή μεταξύ της ψύξης τους στον αέρα και της συμπίεσης τους μέσω μιας σειράς κυλίνδρων.


Κυλήστε τις ανθίσεις, τα καταλύματα και τις πλάκες μέσω των θερμαμένων κυλίνδρων που κουρεύουν από τις άκρες ως απόρριμα και που καίνε μακριά τις ατέλειες επιφάνειας. Κάθε μέθοδος κυλίσματος φέρνει το χάλυβα πιό κοντά στο τελικό προϊόν. Κυλήστε τις ανθίσεις στο φραγμό χάλυβα, τα καταλύματα στο καλώδιο και τις λουρίδες και τις πλάκες στο χάλυβα φύλλων και το πιάτο χάλυβα. Κατόπιν κυλήστε το χάλυβα μέσω των καυτών Τύπων για ένα θαμπό τέρμα, ή τον στείλετε μέσω μιας σειράς καυτών και κρύων Τύπων για ένα γυαλισμένο τέρμα. Χρησιμοποιήστε μια σειρά μύλων και λειαντικών κυλίνδρων για ένα αντανακλαστικό τέρμα.


Κόψτε το χάλυβα κάτω στα προϊόντα ζητούμενα μέχρι το τέλος - χρήστες και κατανείμετε σε διαταγές. Άλλες μονάδες παραγωγής θα επεξεργαστούν περαιτέρω το χάλυβα και θα κατασκευάσουν τα τελικά προϊόντα.