• Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd.
  Eduardo
  Η σπείρα συσκευάστηκε πολύ καλά και έστειλε γρήγορα. Το προϊόν εγκαθιστά το descripton. Σκέψη για να αγοράσει πάλι. Πραγματικά ένα μεγάλο προϊόν. Έχω δοκιμάσει άλλα προϊόντα και αυτά είναι μακράν τα καλύτερα χρήματα που έχω ξοδεψει.
 • Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd.
  Δαβίδ
  Πρώτη φορά εισάγουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα από την Κίνα, άριστη για την υπηρεσία και πραγματικά το professionnal. Τα αγαθά μου έχουν παραλήφθουν, τα προϊόντα δεν είναι χαλασμένα καθόλου. Η ποιότητα και η εργασία είναι πολύ υψηλές, τα υλικά είναι επίσης πολύ καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. recommand αυτοί!
 • Qingdao Teste Metal Products Co., Ltd.
  Χουζεσάφι
  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή την εισαγωγή. Η ποιότητα είναι πολύ καλή και η τιμή είναι λογική. Ο πωλητής είναι πολύ επαγγελματίας και ευαίσθητος. Θα αγοράσω σίγουρα από αυτόν τον πωλητή ξανά.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tina
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13853272823
whatsapp : +8613853272823

Ελεύθερος τέμνων χάλυβας γύρω από τη ράβδο SAE 1215 φραγμών

Τόπος καταγωγής Σάντονγκ Κίνα
Μάρκα TESTE
Πιστοποίηση ISO TUV SGS BIS CE
Ποσότητα παραγγελίας min 3 τόνους
Τιμή Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες Με σιδερένιο φύλλο για να συσκευάσετε το χαλύβδινο φύλλο και την παλέτα. Επίσης, κάντε τα σήματα απο
Χρόνος παράδοσης 5-15 ημέρες εξαρτάται από την ποσότητα
Όροι πληρωμής Ε/Ε, Δ/Α, Δ/Π, Τ/Τ, Western Union, MoneyGram, OA
Δυνατότητα προσφοράς 5000 τόνοι ανά μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Ελεύθερος τέμνων χάλυβας γύρω από το φραγμό Όρος παράδοσης Σφυρηλάτηση, κύλισμα και σφράγιση, ανόπτηση, ομαλοποίηση
Διάμετρος 3mm~300mm Μήκος 25006000mm
Ονομασία του προϊόντος Σύρμα από κράμα χάλυβα Υψηλό φως σωλήνα
Υψηλό φως

Το En 7 ελεύθερη τέμνουσα ράβδος 4mm χάλυβα

,

EN ελεύθερος τέμνων χάλυβας 7 γύρω από το φραγμό 4mm

,

Το En 7 ελεύθερος τέμνων φραγμός SAE χάλυβα 1215 4mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων
SAE 1215 ελεύθερος τέμνων χάλυβας γύρω από το φραγμό
 

Οι ελεύθεροι τέμνοντες χάλυβες κατεργασίας χάλυβα επίσης αποκαλούμενοι ελεύθεροι είναι χάλυβες που είναι εύκολοι στη μηχανή. Η κατασκευασιμότητα του υλικού αυξάνεται δεδομένου ότι τα τσιπ είναι σπασμένα στα μικρά κομμάτια όταν επεξεργάζονται στη μηχανή αποφεύγοντας έτσι την εμπλοκή τους στα μηχανήματα. Αυτό επιτρέπει το αυτόματο τρέξιμο του εξοπλισμού χωρίς ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Οι ελεύθεροι τέμνοντες χάλυβες με το μόλυβδο επιτρέπουν επίσης τα υψηλότερα ποσοστά κατεργασίας. Σαν κανόνα αντίχειρων, ο ελεύθερος τέμνων χάλυβας κοστίζει κανονικά 20% σε 30% περισσότερο από ο τυποποιημένος χάλυβας. Εντούτοις αυτό αποτελείται μέχρι τις αυξανόμενες ταχύτητες κατεργασίας, τις μεγαλύτερες περικοπές, και τη μακρύτερη ζωή εργαλείων.

Στη στροφή, διαδικασίες άλεσης και διατρήσεων γνωστές συνήθως όπως οι διαδικασίες κατεργασίας, παραμόρφωση/συγκόλληση του εργαλείου/διεπαφή κομματιού εργασίας εμφανίζονται παρά να πελεκηθεί ο σχηματισμός. Κατά τη διάρκεια της επιφάνειας διαδικασιών κατεργασίας τελειώστε είναι εξασθενισμένη, κόβοντας θερμοκρασία αυξανόμενη και ζωή εργαλείων που μειώνεται σημαντικά. Μια μεγάλη “οικιστική άκρη” διαμορφώνεται στην άκρη εργαλείων στο πολύ χαμηλό περιεχόμενο θείου. Αυτό απαιτεί τη συχνή σάλτσα ή την αλλαγή των εργαλείων, της μειωμένης παραγωγικότητας και των υψηλότερων δαπανών.

 

ΒΑΘΜΟΣ 1215

ο ελεύθερος τέμνων χάλυβας 1215 είναι ένα είδος καυτού - κυλημένοι τραβηγμένοι στο κρύο χάλυβας φραγμών και χαλύβδινο σύρμα που είναι κατάλληλο για την αυτόματη παραγωγή αγαθών στην τέμνουσα διαδικασία με την προσθήκη του στοιχείου θείου στο χάλυβα για να τον κάνει την ελεύθερη κοπή. Αυτοί οι χάλυβες μπορούν να επεξεργαστούν στη μηχανή με τις υψηλότερες τέμνουσες ταχύτητες και το μεγαλύτερο βάθος της περικοπής.

 

Λόγω της προσθήκης των εύκολων τεμνόντων στοιχείων στο χάλυβα, η τέμνουσα αντίσταση του χάλυβα μειώνεται, και τα χαρακτηριστικά των εύκολων τεμνόντων στοιχείων οι ίδιοι και της ένωσης που σχηματίζεται από τη λίπανση του τέμνοντος εργαλείου, εύκολη να σπάσει τα τσιπ, να μειώσει τη φθορά λόγω χρήσης, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την τραχύτητα επιφάνειας του κομματιού προς κατεργασία, να βελτιώσει την αποδοτικότητα ζωής και παραγωγής εργαλείων.

 

1215 λόγω της ακρίβειας, καλός όρος επιφάνειας, εύκολος να κόψει τα προϊόντα χάλυβα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, όπως ο ψεκασμός, η άμμος, που κάμπτει, τρυπώντας με τρυπάνι, αλλά και σύμφωνα με τις παρούσες απαιτήσεις της άμεσης ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης μετά από το λεπτό σχέδιο, εξάλειψη πολύ χρόνου κατεργασίας και να κερδίσουν κόστος τη διαμόρφωση μηχανημάτων.

 

 

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Ο φωτεινός στρογγυλός φραγμός μέχρι τη διάμετρο 63.5mm είναι όλοι τραβηγμένος στο κρύο.

Οι φωτεινοί στρογγυλοί φραγμοί της διαμέτρου 63,5 - 100mm είναι τραβηγμένοι στο κρύο ή ομαλός-γυρισμένοι και γυαλισμένοι.

Τους φωτεινούς στρογγυλούς φραγμούς άνω των της διαμέτρου 100mm όλοι ομαλός-γυρίζουν και γυαλίζονται.

Όλος ο hexagon φραγμός και όλος ο τετραγωνικός φραγμός είναι τραβηγμένοι στο κρύο.

Ο επίπεδος φραγμός είναι τραβηγμένος στο κρύο και παρεχόμενος κοφτερός.

 

ΑΝΟΧΕΣ

 • Συρμένος: H10
 • Ομαλός-γυρισμένος και γυαλισμένος: H10, H11
 • Τετραγωνικός φραγμός: H11
 • Φραγμός δεκαεξαδικού: H11
 • Επίπεδος φραγμός: H11

 

SAE1215 ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Στοιχείο Γ PB ΜΝ Π Si S
12L14 0,15%Max 0.15~0.35% 0.8~1.2% 0.04~0.09% 0,10%Max 0.25~0.35%
11SMnPb37 0.14% Max 0.2~0.35% 1.0~1.5% 0.011%Max 0,05% 0.34~0.40%
1215 0,09% - 0.75~1.05% 0.04~0.09% 0,05% 0.26~0.35%

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Εσωτερικοί άξονες δοχείων
 • Συγκεκριμένες άγκυρες
 • Δεσμοί λουκέτων (περίπτωση που)
 • Υδραυλικές συναρμολογήσεις
 • Σαγόνια κακίας (περίπτωση που).